чт
  • 18
  • пт
  • 19
  • сб
  • 20
  • вс
  • 21
  • пн
  • 22
  • вт
  • 23
  • ср
  • 24
  • чт
  • 25
  • пт
  • 26
  • сб
  • 27
  • вс
  • 28
  • пн
  • 29
  • вт
  • 30
  • ср
  • 1
  • чт
  • 2
  • пт
  • 3
  • сб
  • 4
  • вс
  • 5
  • пн
  • 6
  • вт
  • 7
  • ср
  • 8
  • чт
  • 9
  • пт
  • 10
  • сб
  • 11
  • вс
  • 12
  • пн
  • 13
  • вт
  • 14
  • ср
  • 15
  • чт
  • 16
  • пт
  • 17
  • сб
  • 18
  • вс
  • 19
  • У ресторані Citronelle відбувся бранч з шеф-кухарем Полем Бургальєром

    У ресторані Citronelle відбувся бранч з шеф-кухарем Полем Бургальєром
    27 ноября 2018 16:08
    811
    23 листопада в ресторані Citronelle відбувся бранч з французьким шеф-кухарем Полем Бургальєром, спадкоємцем відомої французької родини бушері і володарем двох зірок Мішлен, пише Vogue.ua.

    Про шефа Поля Бургальєра власниця ресторану Марія Дідковська розповідає із захопленням і миттєво заряджає емоціями всіх присутніх. Бургальєр – один з найяскравіших молодих шефів Європи: йому всього 25, і вже понад 10 років Поль працює тільки в ресторанах - володарях мішленівських зірок. В його біографії – робота з легендарним шефом Joel Robuchon; пізніше – у відомому ресторані Geranium 3* в Данії. 

    З 2016 року Поль став найкращим су-шефом Данії, а зараз він – шеф британського L`Enclume 2*, який полюбляють музиканти, зірки спорту і політики, але насамперед це дуже красиве і затишне місце. Воно розміщене в будівлі старовинної кузні в живописному селі Картмель, оточеному озерами і горами. На території ресторану – сад і ферма; деякі інгредієнти з цієї ферми Поль власноруч зібрав і привіз до Києва для того, щоб додати в свої фірмові страви під час вечері з київськими гостями.


    До Києва шеф приїхав на запрошення власниці ресторану Марії Дідковської. Саме в її закладі відбулася особлива вечірка з Полем. Її назвали королівською і присвятили полюванню: в розпал сезону Поль готуватиме для київських гостей дичину. У меню річкова форель, оленятина, дикий кабан і багато іншого; в цілому гостей чекає сет з восьми страв.