У ресторані Citronelle відбувся бранч з шеф-кухарем Полем Бургальєром
Про шефа Поля Бургальєра власниця ресторану Марія Дідковська розповідає із захопленням і миттєво заряджає емоціями всіх присутніх. Бургальєр – один з найяскравіших молодих шефів Європи: йому всього 25, і вже понад 10 років Поль працює тільки в ресторанах - володарях мішленівських зірок. В його біографії – робота з легендарним шефом Joel Robuchon; пізніше – у відомому ресторані Geranium 3* в Данії.
З 2016 року Поль став найкращим су-шефом Данії, а зараз він – шеф британського L`Enclume 2*, який полюбляють музиканти, зірки спорту і політики, але насамперед це дуже красиве і затишне місце. Воно розміщене в будівлі старовинної кузні в живописному селі Картмель, оточеному озерами і горами. На території ресторану – сад і ферма; деякі інгредієнти з цієї ферми Поль власноруч зібрав і привіз до Києва для того, щоб додати в свої фірмові страви під час вечері з київськими гостями.